• Investeer in een beter internet bij jou thuis

  Doe mee en help de verenigingen in Nigtevecht vooruit!

  Misschien had je het al gezien, maar er is een nieuw initiatief in de buurt! Een collectief onder de naam 'Glasdraad' wil investeren om een glasvezel internetkabel in Nigtevecht e.o. aan te leggen. Een eigen glasvezel internet aansluiting heeft veel voordelen, en daarmee ben je helemaal op de toekomst voorbereid. De huidige aansluiting via coax kabel of telefoondraad heeft beperkingen.

  Het plan kan alleen slagen indien er voldoende huishoudens meedoen. Om mee te doen, moet je eenmalig per aansluiting 250 euro*) investeren. Uiteraard is 250 euro niet niks, maar het betaalt zich terug, en het is echt aan te bevelen om deze investering toch te doen. Meer informatie daarover kun je lezen op de website.

  SPECIAAL! Elke nieuwe inschrijving via dit speciale formulier komt ten goede van onze verenigingen in Nigtevecht. Daardoor kunnen v.v. DOB, de Tennisvereniging Nigtevecht, de Kerkvereniging, het Dorpshuis, en andere verenigingen met een vaste basis in Nigtevecht ook een eigen gratis aansluiting krijgen. 

  De inzameling van de formulieren loopt via de Dorpswinkel Nigtevecht.
  Daar staat een doos waarin je jouw inschrijfformulier kunt inleveren. Doe dit wel 18 voor december!

  DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER

  *) dit betreft het centrum gebied van Nigtevecht. Voor het buitengebied geld een ander (fors hoger) bedrag.