• Lege flessenactie, nieuwjaarsreceptie en oliebollentoernooi

    Allereerst willen we je hierbij een goed, gezond en sportief 2024 toewensen. 

    Op zaterdag 6 januari komt de jeugd van DOB in de ochtend weer langs de deur om lege statiegeld flessen op te halen. Zorg er voor dat alles klaar staat voor de deur, dan hoeven we niet onnodig aan te bellen. Alvast bedankt!

    Ook op zaterdag 6 januari volgt dan de Nieuwjaarsbijeenkomst vanaf 16.00 in onze kantine. We brengen een toast uit op het nieuwe jaar.

    Op zaterdag 13 januari is het Oliebollentoernooi. In de MatchZO zaal in Driemond is er in de middag voor ieder team, aangevuld met vriendjes en vriendinnetjes, de mogelijkheid om met en tegen elkaar wedstrijden in de zaal te spelen. Per leeftijdscategorie is er een ander aanvangstijdstip. We starten vanaf 13.30. Hou de website in de gaten voor de juiste tijden.

    De Klaverjasmarathon is terug in afgeslankte vorm op zaterdag 10 februari van 14.00 uur tot 20.00 uur. Er wordt dan gezellig geklaverjast door enthousiastelingen uit de hele regio. Er vallen prijzen te winnen en voor een maaltijd wordt gezorgd. Je kunt je opgeven bij Peter Duijnmaijer. Wees er op tijd bij. Zie de website voor (contact)details.