• PROGRAMMA

 • DOB Spelen
  Om 13.00 uur starten de DOB spelen voor de jeugd, van jong tot oud. Gezellig spelletjes spelen en kennismaken met balsporten. Voor de oudere kinderen zijn er verschillende uitdagingen! Lukt het jou om een krat van het doel te schieten? Word jij topscoorder in een Bubbel bal? Ben jij de Michael van Gerwen met voetbal-darten? Voor de allerkleinsten (tot 4 jaar) is er Uggee Sport. Het belooft een spectaculaire middag te worden!

  Om goed voorbereid te zijn, willen we je vragen om deelnemers aan te melden voor de DOB spelen.

      AANMELDEN JEUGD VOOR DOB SPELEN
   

  Officieel moment
  Om 15.30 is er een officieel moment waarbij we stilstaan bij de vereniging en de rol die voetbal inneemt in ons dagelijkse leven. Ook zal Karin van Vliet, de nieuwe wethouder van de gemeente Stichtse Vecht, ons kort toespreken.

  De wedstrijd
  Om 16.00, start de spektakel wedstrijd tussen het RTL Sterrenteam en een sportieve afvaardiging van DOB. Het RTL Sterrenteam bestaat deze keer (onder voorbehoud) uit John Williams, Michael Mols, Baas B, Regilio Vrede, Charly Luske, Glenn Helder, Jeand Doest, Guus Meeuwis, Tim Akkerman, Danilo Kuiters, Noah Zeeuw, Brownie Dutch, Yes-R, Hanni Hanna, Lenny Netteb, Geert den Ouden, Maarten Atmodikoro. De eerste helft tegen DOB2, en de 2e helft tegen JO18.

  Aansluitend
  Aansluitend zullen we onze kampioenen van dit seizoen huldigen. Daarna zullen we de avond gezellig met elkaar voortzetten onder het genot van hapjes, drankjes en livemuziek. Optredens van Dion, Rob & Peter en Mike's piano show zorgen voor een goede sfeer.

  Belangrijk om te weten

  • We gebruiken muntjes voor verkoop van eten en drinken, deze kun je kopen in de kantine
  • De verloting vindt plaats om 19.00 uur. We maken de uitslag altijd via de website bekend