• Sponsoring voetbalvereniging DOB

  U heeft een bedrijf en u heeft een binding met Nigtevecht, v.v. DOB of de voetbalsport? Misschien wilt u onze voetbalvereniging dan sponsoren. Wij hebben onze sponsoringsmogelijkheden vernieuwd, en we gaan graag een mooie samenwerking aan.

  Waarom sponsoren bij v.v. DOB?

  v.v. DOB is al sinds 1947 een begrip in Nigtevecht en staat bekend als een echte familie club. Er voetbalt veel jeugd, en er komen veel ouders op het veld en in de kantine. Naamsbekendheid vergroten van uw bedrijf is uiteraard een belangrijk doel. Ook de positieve associatie met Nigtevecht en de relaties met inwoners uit Nigtevecht kunnen een reden vormen.
   
  Sponsoring is een belangrijk onderdele van de inkomsten van een kleine voetbalvereniging, en zorgt er voor dat er net die dingen georganiseerd kunnen worden die in de praktijk iets meer geld kosten. Veel activiteiten, goede materiialen, tenues, een fijn clubhuis, trainers en vrijwiligers aantrekken, en goed communiceren met alle betrokkenen.
   

  Sponsormogelijkheden bij v.v. DOB

  We hebben onze sponsoringsmogelijkheden met ingang van dit jaar vernieuwd, en vergroot. Zo zijn er nieuwe online manieren bijgekomen via website, mobiele app, TV reclame in de kantine, en via nieuwsbrieven. 
   
  We bieden een nieuw pakket aan sponsormogelijkheden waardoor er voor ieder wat wils is.
   
  Hierbij kunt u denken aan:
  · Reclameborden langs de velden.
  · Banners op de website, in de mobiele app en in de kantine.
  · Activiteitsponsoring zoals een toernooi of andere festiviteiten
  · Ledenacties via nieuwsbrief en social media.
  · Kleding sponsoring.
  · Partnership m.b.t. ons kantineproject of andere (duurzaamheids)projecten.

  Voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden downloadt u onder aan de pagina de Sponsorbrochure als PDF bestand.
   

  Naast de traditionele sponsormogelijkheden die hier genoemd zijn, denkt de sponsorcommissie van v.v. DOB graag mee over eventuele andere creatieve sponsoring op maat voor uw bedrijf.

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie of direct sponsor worden van v.v. DOB?
  Mail dan naar sponsorcommissie@vvdob.nl 
  Wij gaan graag het gesprek met u aan!